de
en
fr
lv
lt
hu
About us
About us
History
Brands
All brands
Džiugas
Magija
Piknik
Saulutė
Germantas
Rambyno
Dobilas
Žemaitijos
Tichė
Milk powder
News
For investors
Overview
General information
Financial statements
Essential events
Trading in shares
Historical data
Recipes
Career
Success stories
Why us?
Career
Practice
Contacts
Contacts
Stores
About us
About us
History
Brands
All brands
Džiugas
Magija
Piknik
Saulutė
Germantas
Rambyno
Dobilas
Žemaitijos
Tichė
Milk powder
News
For investors
Overview
General information
Financial statements
Essential events
Trading in shares
Historical data
Recipes
Career
Success stories
Why us?
Career
Practice
Contacts
Contacts
Stores
Search
Search
en
Deutsch
English
Français
Latviešu
Lietuvių
Magyar
Recipes
Home
›
Recipes
›
Main courses
›
Curd Dumplings
Main courses
Curd Dumplings
Ingredients
DOBILAS organic half-fat curd
180 g
ŽEMAITIJOS sweet cream butter (200 g)
50 g
ŽEMAITIJOS natural sour cream (200 g)
200 g
Sugar
1 žiupsnelis
Wheat flour
30 g
Eggs
1 vnt.
Salt
Pagal skonį
Process:
30
Level:
Number of people:
Preparation
Whisk eggs, add salt and sugar. Add flour, curd and knead the dough.
Sprinkle an even surface with flour and make two 2 cm thick dough rolls. Flatten and cut them into pieces of desired size.
Boil a pot of salted water. Put in the curd dumplings and boil for 4-6 minutes.
Serve with sour cream and butter sauce.
Related recipes
BROKOLIŲ PICA SU SŪRIU DŽIUGAS® IR PUTPELIŲ KIAUŠINIAIS
CUKINIJŲ SUKTINUKAI SU GRYBŲ IR SŪRIO DŽIUGAS® ĮDARU
BULVIŲ PUSELĖS SU VARŠKĖS, ŠPINATŲ IR SŪRIO DŽIUGAS®
Persimonų, rūkytos lašišos ir sūrių mišinio salotoms užkandis
Sūrio DŽIUGAS kepsnys
Traškūs vištienos suktinukai su kedrinėmis pinijomis sūriu DŽIUGAS
Krepai su sūriu „Džiugas“, migdolais ir saulėje džiovintais pomidorais
Shashlik Marinated in Kefir
Potato, carrot and hard cheese dumplings
Mushroom Risotto