ŽEMAITIJOS keptas varškės sūris su česnakais ir ciberžole, 22 % rieb. sver.
(0÷+6) ºC Energine verté kJ/kcal
1185/285 Riebalai, g
22 Iš kurių sočiųjų riebalų rugščių, g
15 Angliavandeniai, g
2,8 Iš kurių cukrų, g
2 Baltymai, g
19 Druska, g
2,1
Keptas varškės sūris su česnakais ir ciberžole – gardus pasirinkimas, kuris ne tik praturtina patiekalus savo subtiliu skoniu, bet ir suteikia jiems išskirtinumo. Pagamintas pagal autentiškas tradicijas, šis sūris kepimo metu pasižymi malonia tekstūra ir gardžiu skoniu. Švelnaus česnako aromatas ir subtilus ciberžolės prieskonis puikiai dera, suteikia sūriui išskirtinį pikantiškumą. Tai puikus pasirinkimas tiek kasdieniams, tiek šventiniams patiekalams. Keptą varškės sūrį galite naudoti kaip užkandį, pagrindinį patiekalą ar pagardą salotoms, keptoms daržovėms ar duonai.
Šis sūris ne tik džiugina skonio receptorius, bet ir praturtina mitybą – ciberžolė žinoma dėl savo antioksidacinių savybių, o varškės sūris yra puikus baltymų šaltinis.
Atraskite gardaus sūrio ir prieskonių harmoniją su keptu varškės sūriu su česnakais ir ciberžole!