ŽEMAITIJOS kefyras 3,2 % rieb., 900 g
900 Riebumas s.m.
3,2 Laikymo sąlygos
(0÷+6) ºC Energine verté kJ/kcal
254/61 Riebalai, g
3,2 Iš kurių sočiųjų riebalų rugščių, g
2,2 Angliavandeniai, g
4,8 Iš kurių cukrų, g
3,7 Baltymai, g
3,2 Druska, g
0,1
3,2% riebumo kefyras - sodraus, antūralaus skonio iš švelnios tekstūros kefyras, kuriame susijungia Žemaitijos krašto pieninkystės meistrų puoselėjamos tradicijos ir aukčiausia kokybė. Šis kefyras puikiai tinka tiek kasdieniam vartojimui, tiek kuliniariniams kūriniams - gaivioms sriuboms, puriems blynams.
Pagamintas su mele ir kruopštumu, tarsi tradicija, kuria galima pasitikėti.