Paruošimas
https://youtu.be/nbCKQ-cqjnY
Supjaustome svogūnus, pomidorus ir agurkus. Maltą jautieną pabarstome mėgiamais prieskoniais ir išmaišome bei pašlakstome alyvuogių aliejumi. Padarę mėsos kotletus apkepame iš abiejų pusių apie 2-3 minutes. Šviežią bandelę su sezamo sėklomis perpjauname pusiau ir ant apatinės dalies užtepame majonezo. Ant majonezo sluoksnio uždedame traškių salotų lapelį ir svogūno riekelę. Tuomet ant viršaus uždedame keptą jautienos kotletą ir ant jo uždedame GERMANTO Tilsit sūrio riekelę. Ant sūrio uždedame pomidoro ir marinuotų agurkėlių. Viršutinę bandelės dalį ištepame pomidorų padažu ir uždedame ant viršaus. Sūrainį persmeikite mediniu iešmeliu ir patiekite.
Skanaus!