Receptai
Skrebutis (brusketa) su keptomis vynuogėmis
Užkandžiai

Skrebutis (brusketa) su keptomis vynuogėmis

  • Pagaminimas: 15
  • Sudėtingumas:
  • Porcijos užteks:

Paruošimas

Vynuoges nuraškykite nuo kekės, sudėkite į kepimo formą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite druska. Viską išmaišykite ir kepkite 200 0C 7 min. Duoną supjaustykite riekelėmis, aptepkite abi puses alyvuogių aliejumi ir pakepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol įgaus gražų atspalvį. Rikotos sūrį sumaišykite su citrinos žievelėmis ir žiupsneliu druskos. Ant paskrudintos duonos užtepkite rikotos sūrio, uždėkite kelias keptas vynuoges, apibarstykite kietuoju tarkuotu sūriu ir papuoškite keliais čiobrelių lapeliais.