Receptai
Šašlykai marinuoti su kefyru
Pagrindiniai patiekalai

Šašlykai marinuoti su kefyru

  • Ingredients
  • ŽEMAITIJOS kefyras (900 g) 900 g
  • Kiaulienos sprandinė 1 kg
  • Svogūnas (vidutinis) 3 vnt.
  • Druska Pagal skonį
  • Prieskoniai šašlykams Pagal skonį
  • Pagaminimas: 60
  • Sudėtingumas:
  • Porcijos užteks:

Paruošimas

Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, dedame į didelį dubenį, apiberiame druska ir gerai pamaigome rankomis, kad išsiskirtų sultys. Kiaulienos sprandinę pjaustome gabalais, dedame į dubenį, apibarstome prieskoniais, išmaišome ir dar pamaigome rankomis. Užpilame liesesniu kefyru tiek, kad sprandinės gabaliukai būtų apsemti. Šašlykus paliekame pusdienį marinuoti. Kepame ant žarijų.