Tepioji "Saulutė" su žolelėmis
  • Svoris 100g.
  • Baltymai 1,3g.
  • Iš kurių cukrų 1,6g.
  • Angliavandeniai 2,3g.
  • Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 42,5g.
  • Riebalai 66g.
  • Energinė vertė kJ/kcal 2544/610
  • Galiojimas 40
  • Laikymo sąlygos (0 ÷ +6) ºC
  • Riebumas s.m. 66%
  • Druska 1,9g.

„Saulutė“ su žolelėmis gaminama iš saldžios grietinėlės sviesto ir šlakelio rapsų aliejaus pagardinta prieskoninėmis žolelėmis: svogūnai, česnakai, petražolės, morkos, pipirai, žolelės. Pikantišką skonį sukūrė Žemaitijos Pieno technologai ir būtent tokio recepto bei žolelių proporcijų niekas negali pakartoti, todėl šis produktas tampa dar ypatingesnis. Šiame produkte nėra jokių pridėtinių E, konservantų, dažiklių ir kitų priedų. Produktas naudingas vertingomis omega-3 ir omega-6 riebalų rūgštimis. Tepioji „Saulutė“ su žolelėmis tinka tiems, kurie rūpinasi cholesterolio kiekiu, nes šiame produkte jo yra mažiau nei svieste. Tai -produktas, kuris puikiai tinka su kiaušiniais, tepti ant duonos, pagardinti kepsnius ir kitus pikantiškus gaminius. Išbandykite atsinaujinusią dar lengviau tepią ir gardžią „Saulutė“ su žolelėmis.