„Rambyno" tepamas sūrelis su žalumynais, 175 g
  • Svoris 175 g
  • Riebumas 50%
  • Laikymo sąlygos (0÷+6) ºC
  • 100 g vidutinis maistingumas _
  • Energinė vertė kJ/kcal 1100/265
  • Riebalai, g 22
  • Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g 14
  • Angliavandeniai, g 4,8
  • Iš kurių cukrų, g 4,5
  • Baltymai, g 12
  • Druska, g 0,36

Švelnios kreminės konsistencijos lydytų tepamų sūrelių pagrindinės sudedamosios dalys yra sūris, grietinėlė, sviestas. Juose natūraliai daug baltymų. Tai puikus pasirinkimas pusryčiams su baltos duona ar krekeriais, gaminant sushi, makaronus, padažus, gardinant sriubas.