Išrūgų miltai
  • Daugiau baltymų  (nei reglamentuoja standartai);
  • Be lizocimo;
  • Žemas BBS (bendras bakterijų skaičius);
  • Birūs, nesulimpantys;
  • Pastovios juslinės savybės;
  • Be konservantų ir dažiklių (sūrių gamyboje nenaudojami maisto priedai);
  • Tinka vegetarams (sūrių gamyboje nenaudojami gyvūninės kilmės fermentai);
  • Pilna kokybės kontrolė ir atsekamumas nuo pieno surinkimo iki kliento;
  • Atitinka tarptautinius kokybės standartus ISO 22000, FSSC22000;
  • Kiekviena partija tikrinama akredituotos "Nepriklausomos tyrimų laboratorijos";
  • Supakuota į daugiasluoksnius su polietileno įdėklu popierinius maišus po 25kg arba didelius iki 1 tonos maišus;

Išrūgų milteliai gaminami džiovinant šviežias išrūgas, gautas iš kietų ir pusiau kietų fermentinių sūrių, kurių gamybos metu nenaudojami jokie konservantai bei dažikliai. Technologinio proceso metu šviežios išrūgos koncentruojamos vakuuminio garinimo įrenginiu. Kokybišką kristalizacijos procesą užtikrina staigus koncentruotų išrūgų atšaldymas. Toliau kristalizacijos procesas tęsiamas kristalizatoriuose. Po kristalizacijos, išrūgų milteliai gaunami naudojant daugiapakopę purkštuvinę džiovyklą.

Tokiu būdu pagaminti išrūgų milteliai turi gerą tirpumą, Šis produktas naudojamas konditerijos, kulinarijos bei kepimo pramonėje. Dažnai naudojamas jogurto, šokolado, ledų gamyboje taip pat, ir pašarų gamyboje.