Germantas
„Germantas“ sūriai – klasika, be kurios įsivaizduoti kasdienybę darosi sunku. Pagaminti vos iš 4 ingredientų – pieno, druskos, raugo ir negyvūninės kilmės fermentų.
„Germantas“ kolekcijoje – dviejų rūšių sūriai – „Gouda“ ir „Tilsit“, pasižymintys ne tik puikiu skoniu, bet ir turtinga maistinių medžiagų įvairove, kurioje nėra konservantų ar sintetinių priedų. Švelnus, klasikinis skonis, maloni akyta tekstūra – įmantriausiems jūsų sumuštiniams.

Pusiau kietas sūris „Gouda“ priskiriamas prie seniausiai gaminamų ir populiariausių sūrių pasaulyje. Šis plastiškos struktūros sūris – natūralus baltymų, kalcio, fosforo šaltinis.
Švelniai gelsvas atspalvis, pjūvyje pasiskirsčiusios taisyklingos formos akutės – išskirtiniai šio sūrio ženklai, kuriuos pažįsta visi pasaulio gurmanai.
„Gouda“ tobulai tinka šaltiems užkandžiams, salotoms, sumuštiniams.

Intensyvaus geltonumo sūris „Tilsit“ – minkštas, purus ir lengvai rūgštokas sūris, kurį XIX a. sukūrė prūsų-šveicarų dvarininkų Westphalų šeima.
Pjūvyje pasiskirsčiusios netaisyklingos formos akutės, trapi tekstūra – tai, kas padaro sūrį tinkamu daugybei karštų patiekalų: užkandžiams, apkepams, blynelių įdarams, mėsainiams, sumuštiniams.
paruoštus receptus