Receptai
Šokoladinė panna cotta su „Džiugas Gourmet“ sūrio (36 mėn. brandinimo) ir šafrano kremu
Desertai

Šokoladinė panna cotta su „Džiugas Gourmet“ sūrio (36 mėn. brandinimo) ir šafrano kremu

  • Pagaminimas: 60
  • Sudėtingumas:
  • Porcijos užteks:

Paruošimas

Į puodą supilti pieną ir grietinėlę, įdėti cukraus ir lazdelę vanilės. Virti iki užvirimo pradžios. Suberti želatiną, sutarkuotą šokoladą. Virti apie 2 minutes visą laiką maišant. Karštą masę supilti į formeles. Kai atvės iki kambario temperatūros, pastatyti į šaldytuvą 7 valandoms galutiniam sustingimui. Paruošti kremą. Pašildyti grietinėlę ir joje ištirpinti sūrį. Šafraną ištirpinti ½ stiklinės karšto vandens ir supilti į kremą. Truputį atvėsinti. Supilti į lėkštes šiltą padažą ir sudėti iš formelių išimtą Panna Cotta. Papuošti šokolado gabaliukais ir sūrio drožlėmis.