de
en
fr
lv
lt
hu
Apie mus
Apie mus
Istorija
Aplinkosauga
Prekių ženklai
Visi
Džiugas
Magija
Pik-Nik
Saulutė
Germanto
Rambyno
Dobilas
Žemaitijos
Actifeel
Tichė
Pieno miltai
Naujienos
Projektai
Investuotojams
Apžvalga
Bendra informacija
Finansinės ataskaitos
Esminiai įvykiai
Prekyba akcijomis
Istoriniai duomenys
Receptai
Karjera
Sėkmės istorijos
Kodėl mes?
Karjera
Praktika
Kontaktai
Kontaktai
Parduotuvių kontaktai
Apie mus
Apie mus
Istorija
Aplinkosauga
Prekių ženklai
Visi
Džiugas
Magija
Pik-Nik
Saulutė
Germanto
Rambyno
Dobilas
Žemaitijos
Actifeel
Tichė
Pieno miltai
Naujienos
Projektai
Investuotojams
Apžvalga
Bendra informacija
Finansinės ataskaitos
Esminiai įvykiai
Prekyba akcijomis
Istoriniai duomenys
Receptai
Karjera
Sėkmės istorijos
Kodėl mes?
Karjera
Praktika
Kontaktai
Kontaktai
Parduotuvių kontaktai
Ieškoti
Ieškoti
lt
Deutsch
English
Français
Latviešu
Lietuvių
Magyar
Receptai
Titulinis
›
Receptai
›
Sriubos
›
Kreminė špinatų ir kietojo sūrio DŽIUGAS sriuba
Sriubos
Kreminė špinatų ir kietojo sūrio DŽIUGAS sriuba
Ingredients
Kietas sūris DŽIUGAS® Delicate tarkuotas, 40 g
40 g
Svogūnas (vidutinis)
0,5 vnt.
Špinatai
1 kg
Bulvės
4 vnt.
Balzaminio acto kremo
Pagal skonį
Druska
Pagal skonį
Šviežiai malti juodieji pipirai
Pagal skonį
Pagaminimas:
60
Sudėtingumas:
Porcijos užteks:
Paruošimas
Sudėkite špinatus ir troškinkite, kol sukris.
Tada sudėkite bulves su žiupsneliu druskos ir galiausiai – tarkuotą sūrį DŽIUGAS.
Troškinkite keletą minučių, tada supilkite 500 ml vandens. Užvirkite ir virkite 15 minučių.
Nuimkite nuo ugnies ir leiskite trumpai pravėsti.
Tada sutrinkite sriubą iki vientisos, kreminės masės, supilkite atgal į puodą, įpilkite grietinėlę ir išmaišykite.
Patiekite pašlakstę balzaminio acto kremu ir pabarstę sūrio drožlėmis.
Skanaus!
Related recipes
Kreminė sūrio „Džiugas“ ir pomidorų sriuba su bazilikais
Trinta pomidorų sriuba
Šalta šviežių agurkų sriuba
Burokėlių sriuba su baravykais
Trinta moliūgų sriuba
Lietuviški šaltibarščiai
Kreminė svogūnų ir Džiugas sūrio sriuba