Sėkmės istorijos

Irma, Pardavimų vadybininkė

„Žemaitijos pienas" -- man ketvirtoji darbovietė. Šioje įmonėje Telšių filialo vadybininke dirbu jau 11 metų.
Jeigu ankstesnėse mano darbovietėse netrūko sėdimo darbo, tai „Žemaitijos piene" visiškai kitoks ritmas. Dinamiškas darbas su žmonėmis, besikeičiančių iššūkių sėkmingas realizavimas -- man labai patinka, todėl jaučiuosi čia visapusiškai save suradusi. O tai skatina dirbti kuo geriau ir pasidžiaugti rezultatais.
Gera emocinė būsena, pasitinkant kiekvieną dieną, yra tas vidinis variklis, kuris tarsi nuolat augina mano sėkmę pakeliui į numatytų tikslų įgyvendinimą.
Malonu pastebėti, kad „Žemaitijos pienas" yra iš tų šalies įmonių, skatinančių darbuotojus domėtis naujovėmis ir jas įgyvendinti kasdieniame darbe. Ir aš daug vertingų žinių, kurias vėliau sėkmingai pritaikiau praktikoje, sužinojau dalyvaudama įvairiuose mokymuose ir seminaruose.

Viktorija, Vyr. Meistrė

Kadangi mano tėveliai ūkininkai iš Luokės krašto, tai turėjo įtakos apsisprendimui pasirinkti Kauno technologijos universitetą, kur studijavau maisto produktų technologiją.
„Žemaitijos piene" teko pasidarbuoti ir anksčiau vieną vasarą, o vėliau ir praktiką atlikti. Įgijusi bakalauro diplomą, nutariau čia sugrįžti, nes patiko nuoširdus įmonės kolektyvas, dėmesingi ir visuomet pasiryžę padėti vyresnieji bendradarbiai.
Lydytų-fasuotų sūrių gamybos padalinyje pradėjau dirbti kaip jaunesnioji gamybos meistrė, taip pat tęsiau studijas magistrantūroje. Dabar jau esu šio padalinio gamybos meistrė ir, manau, kad pavyks toliau sėkmingai kopti karjeros laiptais. Puoselėju svajonę tapti technologe.
Tvirtai tikiu, kad „Žemaitijos pienas" yra ta įmonė, kur sėkmingai galima realizuoti savo sumanymus ir lūkesčius. Tokių tikslų vedama ir stengiuosi darbuotis atsakingai, su kūrybiniu entuziazmu ir sąžiningai.

Paulius, Jaunesnysis technologas

Mano pirmoji pažintis su „Žemaitijos pienu" įvyko Kauno technologijos universiteto surengtose Karjeros dienose. Ten dalyvavę įmonės darbuotojai su manimi, kaip ir kitais jaunuoliais, labai maloniai ir dalykiškai pabendravo, tad nutariau nepamiršti nuoširdžių žemaičių.
Pirmas etapas buvo mano įsidarbinimas vasarą paprastu darbininku, po to „Žemaitijos piene" atlikau praktiką. Nuo pirmųjų žingsnių jaučiau, kad ši įmonė dėmesinga jaunam žmogui ir sudaro visas galimybes tobulėti. Baigęs Kauno technologijos universitetą, nedvejodamas pasukau į Telšius, kur šiuo metu dirbu Sūrių-sviesto gamybos padalinio jaunesniuoju technologu, taip pat tęsiu studijas magistrantūroje.
Prisipažinsiu, šioje įmonėje radau daugiau, negu tikėjausi. Svarbiausia -- čia vertinamas jaunas žmogus, jo išklausoma ir padedama. Tai motyvuoja būti žingeidžiam ir nestovėti vietoje. Čia dirbdamas regiu gerą perspektyvą.

Živylė, Technologė

Gera savo ateitį kurti drauge su įmonės ateitimi. Besimokydama Kauno technologijos universitete ir studijuodama maisto technologiją, abi praktikas, prieš įgydama bakalauro ir magistro diplomus, atlikau „Žemaitijos piene". Tuomet savo darbinę karjerą pradėjau kaip gamybos darbininkė.
Technologe Sūrių-sviesto gamybos padalinyje dirbu neseniai -- nuo 2016 metų vasario mėnesio ir nuo pirmųjų žingsnių didžiausioje Vakarų Lietuvos pieno perdirbimo įmonėje stengiuosi motyvuotai žengti į priekį, o savo pavyzdžiu laikau buvusią ilgametę įmonės darbuotoją Ireną Baltrušaitienę.
Aukštojoje mokykloje įgytas vertingas teorines žinias praktiškais patarimais praturtina kuratorius, be to, vykstu tobulintis į respublikinius seminarus, profesinį akiratį labai praplėtė išvyka į Prancūzijoje surengtą tarptautinę parodą SIAL Paris 2016, kur sėkmingai pristatyti „Žemaitijos pieno" produktai.
Tokia mano sėkmingo darbo pradžia maloniai nustebinti ir buvę kurso draugai. Realizuoti save labai padeda puikus įmonės mikroklimatas, dirbant nuoširdžių ir profesionalių kolegų komandoje.